ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ... ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ

Posted by DEKA on Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2016





Αθήνα, 21 Μαρτίου 2016*

Η 17η Μαρτίου 2016 αποτελεί πλέον μαύρη μέρα για το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χατζησάββα Χρήστου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Πολύκαστρο Κιλκίς, που ήρθε σε συνέχεια της εμφάνισης μελών της υπόδικης νεοναζιστικής οργάνωσης, που «βολόδερναν» στην κινητοποίηση των ενστόλων για το ασφαλιστικό, δεν τυγχάνει καμίας ανοχής από το σύνολο των συναδέλφων μας.

Η ζημιά που προκαλείτε, κύριοι της Π.Ο.ΑΣ.Υ., στην εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και στα συμφέροντα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων είναι ανεπανόρθωτη. Πρώτη φορά, συνδικαλιστικός φορέας δίνει βήμα κι αντιμετωπίζει ως ισότιμους συνομιλητές, εκφραστές της μισαλλοδοξίας και υποστηρικτές ρατσιστικών κι αντεργατικών αντιλήψεων. Σε μια περίοδο μάλιστα, που το σύνολο των συναδέλφων μας καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, εντός κι εκτός υπηρεσίας, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής – ανθρωπιστικής κρίσης, αυτοί που θα έπρεπε να εκφράζουν τις αγωνίες των συναδέλφων, όχι μόνο δεν το πράττουν, αντιθέτως υπονομεύουν τις προσπάθειες τους.

Για όλα τα παραπάνω, είτε πρόκειται για παντελή έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα κι ανεπάρκεια, είτε πρόκειται για προβοκάτσια εκ των έσω, καλούμε το προεδρείο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί, προς όφελος του συνδικαλιστικού μας κινήματος κι ολόκληρης της κοινωνίας.

Η Γραμματεία της Δ.Ε.Κ.Α.


*21 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων