Εκλογές αποφάσισε η Γ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Αθήνας- Μέχρι αύριο πρωί οι Υποψηφιότητες..!!

Posted by DEKA on Σάββατο, Ιουνίου 04, 2016

  Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας αποφασίστηκε σήμερα στη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη, με τη δήλωση υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στις εκλογές να ορίζεται η αυριανή ημέρα(Κυριακή) και ώρα 12:00...!!!! 
   Η πρόταση της ΔΕΚΑ για μία ημέρα παράταση (μέχρι Δευτέρα βράδι),ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν υποψηφιότητα και όσοι συνάδελφοι αδυνατούν να παρευρεθούν λόγω Σαββατοκύριακου, καθώς και η συνεπακόλουθη εναρμόνιση με το καταστατικό, δεν πέρασε απο την Γενική Συνέλευση. 

  Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 11/06/2016, Κυριακή 12/06/2016 και Δευτέρα 13/06/2016 με κάλπες στη Γ.Α.Δ.Α., στη Δ.Ε.Ε. στην Δ.Α.Ε.Α. Χίου 8, στην έδρα της Υ.Α.Τ. στο Γουδί και στην Δ.Α.Α. στην Πέτρου Ράλλη 24. 

   Παρόλα αυτά η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών (Δ.Ε.Κ.Α.) θα συμμετάσχει στις εκλογές της Αθήνας με τη γραμμή πλεύση της και ώς παράταξη ανοιχτή σε νέες ιδεές και προτάσεις και έχοντας ώς γνώμονα την Ενότητα και τη Δημοκρατία, καλεί τους συναδέλφους, εφόσον επιθυμούν, να δηλώσουν υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο μας, το οποίο έιναι ανοιχτό σε όλους που θέλουν να συμμετάσχουν. 


                     Συμμετέχουμε...
                                            Διεκδικούμε...
                                                                Αλλάζουμε..!!!! 


  Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αίτηση υποψηφιότητας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλ.ταχ policedeka@gmail.com το συντομότερο δυνατό, λόγω περιορισμένης χρονικής δυνατότητας. 




Categories: ,