Τα ''ψάλαν" στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Posted by DEKA on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016




Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί, σε εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης»:
  • το Μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος,
  • η παιδική χορωδία και αντίστοιχη χορευτική ομάδα των σχολών χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών)
  • ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, που παρουσίασαν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος.
Επίσης παρέστησαν o Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, η Προϊστάμενη Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Προϊστάμενοι Κλάδων, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στα παιδιά της χορωδίας, στο προσωπικό του Μικτού Τμήματος Μουσικής, στον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και στο Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.