Προαγωγικές εξετάσεις στο Βαθμό του Αρχιφύλακα- Το πρόγραμμα εξετάσεων

Posted by DEKA on Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017


Υπενθυμίζεται ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5/11/2017), θα λάβουν χώρα οι γραπτές εξετάσεις για την προαγωγή αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, του έτους 2017, για την κάλυψη διακοσίων (200) υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων.

Οι υποψήφιοι θα εξετασθούν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στα μαθήματα της Έκθεσης Ιδεών και του Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα συνεχίσουν με αυτά του Αστυνομικού Δικαίου (Οργανισμός και Κανονισμοί της Ελληνικής Αστυνομίας) και του Δικονομικού Ποινικού Δικαίου, και θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις την Δευτέρα 06 Νοεμβρίου με τα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά-Γερμανικά-Γαλλικά-Ιταλικά). 

Η Αλληλεγγύη Γυναικών της Δ.Ε.Κ.Α. εκφράζει ξεχωριστά στον κάθε υποψήφιο συνάδελφο θερμές ευχές για καλή επιτυχία, και τους καλεί να αντιμετωπίσουν αυτήν την δοκιμασία χωρίς άγχος αλλά με αυτοπεποίθηση, νηφάλια σκέψη και αισιοδοξία προκειμένου να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς, ώστε να είναι αυτή η αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στην υπηρεσιακή τους σταδιοδρομία. Στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης, πρόκειται να εξασφαλιστούν τα θέματα των εξετάσεων μετά το πέρας αυτών, και να δοθούν άρτιες και έγκυρες απαντήσεις. Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα! 


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Κ.Α.