Αποφοίτησαν ως Ειδικοί Φρουροί οι Πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί και ενισχύουν τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής(Φωτογραφίες)

Posted by DEKA on Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

Σήμερα 28/07/2017 στις 11:00, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., τελέσθηκε στη σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αμυγδαλέζας, η τελετή αποφοίτησης του ιδιαίτερης κατηγορίας ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας κατατασσόμενων ώς Ειδικών Φρουρών.

Οι νεοεξερχόμενοι Ειδικοί Φρουροί τοποθετούνται σε διάφορα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής ενισχύοντας τις υπάρχουσες δυνάμεις, αυξάνοντας τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος της Δημόσιας Ασφάλειας και των εργασιακών συνθηκών των Αστυνομικών. 

Η ΔΕΚΑ υπήρξε υποστηρικτής των συνεχών διεκδικήσεων των πρώην δημοτικών Αστυνομικών απο την πρώτη στιγμή, διαχωρίζοντας τη θέση της απο την υποκριτική στάση του συνδικαλιστικού μας οργάνου το οποίο σιωπούσε στους αγώνες τους για την επαγγελματική τους καταξίωση, στηρίζοντας “ανθρωποφαγικές” πολιτικές. 

Η Γραμματεία και τα μέλη της ΔΕΚΑ καλωσορίζουν την επίσημη ένταξη των νέων συναδέλφων μας στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και εύχεται καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα. 

Δείτε φωτογραφίες απο την ορκωμοσία