Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ


Την καλοκαιρινή περίοδο, όπου προγραμματίζεται και το μεγαλύτερο μέρος της άδειας του προσωπικού, οι αποδράσεις από τα μεγάλα αστικά κέντρα όπου λειτουργούν Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας αυξάνονται. Μαζί τους αυξάνονται και οι κίνδυνοι ειδικά όταν συνοδεύετε μικρά παιδιά, καθόσον βρισκόμαστε πιο κοντά στη φύση, οι θερμοκρασίες είναι υψηλότερες και η πρόσβαση ακόμα και σε ένα Φαρμακείο πιο δυσχερής. 

Eξάρθρωση δύο (2) εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή ποσοτήτων αιθυλικής αλκοόληςΔηλώσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για εξάρθρωση δύο (2) εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή ποσοτήτων αιθυλικής αλκοόλης, με τις οποίες παρασκεύαζαν και διέθεταν αλκοολούχα ποτά στην εγχώρια κατανάλωση 

Προαγωγή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε το ΦΕΚ με τις προαγωγές Αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Έπεσαν οι υπογραφές για τα νέα μισθολόγια των ενστόλων
Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων αλλά και των πανεπιστημιακών και των γιατρών του Δημοσίου. Σε εγκύκλιο 77 σελίδων που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και η οποία αποστέλλεται σε όλες τις συναρμόδιες για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων υπηρεσίες των υπουργείων συμπεριλαμβάνονται όλες οι αλλαγές.

Τα οικονομικά στοιχεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και ο διοικητικός απολογισμός


 Η ΔΕΚΑ στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών του σωματείου της Αθήνας, αναρτά τον  οικονομικό ισολογισμό και απολογισμό,διοικητικό απολογισμό αλλά και οικονομικό προϋπολογισμό που εγκρίθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση της ΕΑΣΥΑ, που έγινε την Τρίτη 18/07/2017 στο Αμφιθέατρο Δ.Α.Ε.Α..