Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

''Αστυνόμευση προς όφελος του πολίτη''
Στην υπηρεσία του πολίτη και της τοπικής κοινωνίας, αναμένεται να τεθούν δεκάδες αστυνομικοί υπάλληλοι, οι οποίοι απασχολούνταν μέχρι στιμγής στον τομέα της φύλαξης των διεθνών αερολιμένων Μυκόνου και Σαντορίνης, μετά τη σύναψη σύμβασης μεταξύ Ελληνικής Αστυνομίας και Fraport.

Νομοθετική ρύθμιση διορθώνει το καθεστώς εντοπιότητας των αστυνομικών

 
 
 Νομοθετική διάταξη που θα τροποποιεί το άρθρο 6 του νόμου 1234/1982 σχετικά με το καθεστώς εντοπιότητας των αστυνομικών υπαλλήλων που ισχύει μέχρι σήμερα, στη κατεύθυνση της μείωσης του πληθυσμιακού κριτηρίου σε ό,τι αφορά υπαλλήλους που υπηρετούν μαζί και προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Αντιπροσωπεία της Δ.Ε.Κ.Α. στο Α.Τ. και Τ.Α. Πατησίων- Δεν καλύπτονται ούτε τα απαραίτητα στη γραφική ύλη
 Συνεχιζόμενων των επισκέψεων της η Δ.Ε.Κ.Α. σε εργασιακούς χώρους της Αστυνομίας, και κυρίως υπηρεσιών που ασφυκτιούν, αντιπροσωπεία μελών της, αποτελούμενη από τον αντιπρόσωπο της Ε.ΑΣ.Υ.Α στην Π.Ο.ΑΣ.Υ ΔΑΛΑΜΠΙΡΑ Κωνσταντίνο, τον αντιπρόσωπο της Ε.ΑΣ.Υ.Α στην Π.Ο.ΑΣ.Υ ΒΑΡΣΟ Χαράλαμπο και την αντιπρόσωπο της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Βασσιλοπούλου Στέλλα, επισκέφθηκαν το Τ.Α και Α.Τ Πατησίων, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με το προσωπικό και τη Διοίκηση.