Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Φωτογραφίες απο τη σημερινή Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας


Φωτογραφίες απο τη σημερινή Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη με το φακό της φωτογραφικής ομάδας της Δ.Ε.Κ.Α.

Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση.

Η ομιλία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή- Τι είπε για τα επιδόματα και τις μισθολογικές ωριμάνσεις


Δείτε την ομιλία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκα, που αναφέρει ποια επιδόματα θα δίνονται καθώς και για μισθολογικές ωριμάνσεις και αποζημίωση νυχτερινής εργασίας.

Κατατέθηκε​ Τροποποιητική βελτίωση που ''σώζει'' το 5ο πενθήμερο

Σύμφωνα με πληροφορίες μας κατατέθηκε πριν λίγο απο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τροποποιητική που περιλαμβάνει βελτιώσεις. Στις βελτιώσεις αυτές συμπεριλαμβάνεται και παράγραφος που αυξάνει τη χορήγηση ειδικής αποζημίωσης απο 4 μέρες σε 5, όπως δηλαδή ίσχυε μέχρι σήμερα.

Επίσημη ενημέρωση για τις δεσμεύσεις Τόσκα στις Ομοσπονδίες

 
 
 
Διαβάστε την ανακοίνωση τών Ομοσπονδιών για τα όσα είπε ο Νίκος Τόσκας: Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ. Στην εν λόγω συνάντηση μας έκανε γνωστή την πρόθεση της κυβέρνησης να τροποποιήσει τη διάταξη που αφορά τον χρόνο εργασίας πέραν του πενθημέρου και την άρση του πλαφόν (4 πενθήμερα) που εισήχθη στο αρχικό σχέδιο νόμου, μέσω νομοτεχνικής βελτίωσης που θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή από τον αρμόδιο Υπουργό.

Δημιουργείται Εθνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο για αντιμετώπιση Χημικών Βιολογικών Ραδιολογικών Πυρηνικών και Εκρηκτικών περιστατικώνΤα θεμέλια για τη δημιουργία Εθνικού Εκπαιδευτικού Κέντρου αντιμετώπισης χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών, πυρηνικών και εκρηκτικών (Χ.Β.Ρ.Π.-Ε.) περιστατικών, θέτει η Προγραμματική Σύμβαση, που υπογράφηκε την  Δευτέρα 15 Μαΐου, μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Αντισυνταγματικές τις μειώσεις σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια έκρινε ομόφωνα η Επιστημονική Επιτροπή Βουλής
Έντονο προβληματισμό για την συνταγματικότητα των διατάξεων που φέρνουν νέες περικοπές στις συντάξεις και στα ειδικά μισθολόγια εκφράζει η επιστημονική επιτροπή της Βουλής.