Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΈΚΤΑΚΤΟ: Κανονικά θα καταβληθούν τα πενθήμερα
Μετά απο παρέμβαση του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Υπουργείο Οικονομικών σήμερα το πρωί, έγινε δυνατή η πληρωμή των πενθημέρων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. και του Πυροσβεστικού Σώματος στη μισθοδοσία του μηνός Ιανουαρίου, που φέτος θα καταβληθεί νωρίτερα στις 23 Δεκεμβρίου 2016.

Ένα ακόμη βίντεο απο την καθημερινότητα του Αστυνομικού...δίπλα στον συνΆνθρωπο(Βίντεο)
 Ένα παιδί χρειάζεται άμεση διακομιδή σε νοσοκομείο και δύο άνδρες της ομάδας Ζ φροντίζουν για την ταχύτατη μεταφορά του, ώς προπομποί. Είναι μία συνήθισμένη μέρα, μία απο την καθημερινότητα του Αστυνομικού, να βοηθάει το κοινωνικό σύνολο και να είναι δίπλα στον συνάνθρωπο. Όχι γιατί το λέει κάποια διαταγή που τους δόθηκε στα πλαίσια των καθηκόντων τους αλλά γιατί το λέει η καρδιά τους και το ήθος τους.

Εκδηλώσεις σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη απο το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.)
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμέτοχη περισσοτέρων των τετρακοσίων πενήντα (450) εκπροσώπων Φορέων, Υπηρεσιών, Σωμάτων Ασφαλείας, πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και Μ.Κ.Ο. πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Δεκεμβρίου 2016, η έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων για τα 10+1 χρόνια λειτουργίας του ΚΕ.ΜΕ.Α., στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στη πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.