Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

''Συνδικαλιστικό πραξικόπημα στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής''Την 7-10-2016, και ώρα 16:00, συνεδρίασε το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής για να ανακηρύξει τους υποψήφιους που θα λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες της 12ης και 13ης Οκτωβρίου 2016. Οι εκλογές της Ένωσης είναι η γιορτή της Δημοκρατίας και η έκφραση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Με την πρωτοφανή απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ να στερήσει από συναδέλφους μας το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, καταστρατήγησε τους νόμους, το καταστατικό της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α , την συναδελφική αλληλεγγύη και την ισότιμη αντιμετώπιση των μελών του, και καταπάτησε τον υγιή συνδικαλισμό.

Nέα διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για αποσπάσεις Αστυνομικών

Αποτέλεσμα εικόνας για Nέα διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για αποσπάσεις Αστυνομικών 
 
Εκδόθηκε νέα διαταγή του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας,  ανανέωσης των αποσπασμένων με δαπάνες δημοσίου για τον Έβρο συνολικά 109 αστυνομικών αρχομένης απο 14 Οκτωβρίου 2016.

Αστυνομικός για προσφυγόπουλα: Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς

Το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας που κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Δείτε τι έγραψε αστυνομικός για την πρώτη μέρα σχολείου των προσφυγόπουλων.