Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΑΣΥ προς Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. για τις υπηρεσιακές αυθαιρεσίες στην πρακτική εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων
Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.:314/8/7

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

Οι συχνότερες μορφές διαδικτυακής εγκληματικότητας που συναντά η ΕΛ.ΑΣ.Πορνογραφία Ανηλίκων
Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια ειδεχθή εγκληματική δραστηριότητα, η οποία τα τελευταία χρόνια λαμβάνει έντονη δραστηριότητα και στη χώρα μας εντείνοντας την προσπάθεια των διωκτικών αρχών για τον περιορισμό του φαινομένου.
Το υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, που διακινείται μέσω του Διαδικτύου, μπορεί να είναι σε μορφή φωτογραφιών, βίντεο ή και οποιασδήποτε άλλης μορφής πολυμέσων.

Ρύθμιση για τις Σχολές Αστυνομίας - Πότε θα εγγραφούν οι επιτυχόντες στις οικείες σχολές


Διάταξη για τους υποψηφίους των Σχολών της Αστυνομίας που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το Μάιο κατατέθηκε, προς ψήφιση,  το Σχέδιο Νόμου για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων που ψηφίζεται την άλλη Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής.

Mε drone ''προσγειώνουν'' ναρκωτικά στις φυλακές


Μια τηλεκατευθυνόμενη ιπτάμενη συσκευή (Drone) βρέθηκε εγκαταλειμμένη στο άλσος στο λόφο του Μεζούρλου, απέναντι από τις Φυλακές της Λάρισας. Το drone εντοπίσθηκε, προχθές το απόγευμα, από αθλητές συλλόγου την ώρα που αυτοί έκαναν προπόνηση στην περιοχή.

20 χρόνια ''γραφειοκρατίας'' για να δικαιωθεί η οικογένεια Αρχιφύλακα που σκοτώθηκε στην Καστοριά

A


Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 χρόνια για να δικαιωθεί η οικογένεια του αρχιφύλακα Θεόδωρου Κουτσοδήμου, ο οποίος είχε βρει τραγικό θάνατο το 1997  στην Καστοριά, όπου συμμετείχε στα μέτρα για τη φύλαξη του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη.

Με τη μισθοδοσία Ιανουαρίου 2017 τα δεδουλευμένα νυχτερινά ενημερώνει η ΠΟΑΣΥΔείτε την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ