Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

M.Mαργετάκης προς Π.Ο.ΑΣ.Υ.: Άνοιγμα της ομοσπονδίας στην κοινωνία!! (Βίντεο) Είναι αναγκαία η σύνδεση της Ομοσπονδίας με την κοινωνία και η συμμετοχή του Σώματος στην αναστήλωση των κοινωνικών δομών καθόσον τα κοινωνικά προβλήματα είναι μέρος της καθημερινότητας του Αστυνομικού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιάστηκαν τα νεα ημιθωρακισμένα οχήματα της ΕΛ. ΑΣ. - Θα διατεθούν για τις ανάγκες των Ο.Π.Κ.Ε. και της Ε.Κ.Α.Μ.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2016, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσιάστηκαν τα ειδικού τύπου - ημιθωρακισμένα οχήματα, με τα οποία εφοδιάστηκε πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία.

Βίντεο με την εφ' όλης της ύλης ομιλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στο συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τα υπηρεσιακά θέματα στην ΕΛ.ΑΣ.


 Βίντεο με την ομιλία το Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγου Τσουβάλα Κων/νο στο 26ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Καρπενήσι Ευρυτανίας την 30/11/2016.

Βίντεο με την ομιλία του Ν.Τόσκα στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ- Τι είπε για τα Ειδικά μισθολόγια και τα νυχτερινά(Βίντεο)


Δείτε την ομιλία του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκα στο 26ο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ και τις απαντήσεις που έδωσε για τα ειδικά μισθολόγια και τα νυχτερινά.