Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.) αντιπροσωπεία της Δ.Ε.Κ.Α.


 Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών (Δ.Ε.Κ.Α.) αποτελούμενη από τους ΚΟΚΚΑΛΗ Χρήστο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής και αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., ΓΟΥΔΑΛΑΚΗ Πέτρο αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., ΚΑΨΗ Νώντα αντιπρόσωπο της Ε.ΑΣ.Υ.Α. , ΣΩΚΛΑ Χρήστο αντιπρόσωπο της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και ΚΑΣΙΜΑΤΗ Δημήτριο αντιπρόσωπο της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.), και συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο ΚΟΚΚΙΝΗ Νικόλαο διοικητή της Διεύθυνσης και τον Ταξίαρχο ΣΑΝΙΔΑ Παρασκευά υποδιοικητή της Διεύθυνσης.

Η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσιάζει το μουσικό έργο «Σαν παλιό σινεμά» στο θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου


Μια ξεχωριστή συναυλία έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές το επόμενο Σάββατο, 27 Μαΐου και ώρα 19:30, στο θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6 στην Αγία Παρασκευή).

Μόνο μέσα στους πρώτους μήνες του 2017, έχουν καταγραφεί 22 επιθέσεις εναντίον διμοιρίας της ΕΛ.ΑΣ.
Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας της Αθήνας, ζητούν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Βασίλης Κεγκέρογλου και Λεωνίδας Γρηγοράκος.