Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Άμεση πρόσβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ποινικό Μητρώο
Σε λειτουργία τέθηκε η διασύνδεση του πληροφοριακού συστήματος «Police On Line» της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα Εθνικού Ποινικού Μητρώου του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ζητούμενο η αξιοκρατία & η δικαιοσύνη


Του ΜΑΡΓΕΤΑΚΗ Μανόλη*,
 Είναι γεγονός ότι με το π.δ. 75/2016 με τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας» τροποποιούνται τρία (3) σημαντικά προεδρικά διατάγματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου χορήγησης αδειών στο αστυνομικό προσωπικό, αλλά και την οριστική αντιμετώπιση των σκανδαλωδών στρεβλώσεων του Κώδικα Μεταθέσεων.

A.ΚΙ.Δ.Α.:''ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ''


 Μία φράση μπορεί να χαρακτηρίσει τις εργασίες του 27ου Απολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α : «Νίκη της δημοκρατίας και της ενότητας». 

Σποτ Ελληνικής Αστυνομίας: Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση τουMετά από αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος της Ελληνικής Αστυνομίας, για το χρονικό διάστημα από 10-10-2016 έως και 10-11-2016.