Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Όλη η διευκρινιστική εγκύκλιος για τις συντάξεις όσων αποστρατεύθηκαν μέχρι 30-06-16Α. Η σύνταξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση αποστρατείας μέχρι και την 30-6-2016 ή κρίθηκαν αποστρατευτέοι μέχρι την ημερομηνία αυτή (ανεξάρτητα του χρόνου διαγραφής τους από τις Τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας), με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας και μετά από τακτικές ή έκτακτες κρίσεις και υπό την προϋπόθεση ότι κατά την ανωτέρω ημερομηνία πληρούσαν τις προϋποθέσεις άμεσης καταβολής της σύνταξής τους, θα εξακολουθήσει να υπολογίζεται με βάση τις διατάξεις της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του Δημοσίου, όπως αυτές ίσχυαν κατά την 31-12-2014. Οι διατάξεις του άρθρου 13 του ν. 4387/2016, περί ανωτάτου ορίου σύνταξης λαμβάνονται υπόψη κατά τον προσδιορισμό του ποσού των ανωτέρω συντάξεων.

Οδηγός επιβίωσης για την ''Black Friday''


Η αμερικάνικη καταναλωτική φρενίτιδα κατέφθασε και στη χώρα μας για να μας δώσει την ευκαιρία, στις ‘’άσπρες’’ μέρες που ζούμε, μία μαύρη Παρασκευή τη λεγόμενη “Black Friday”.


Προς αποφυγή των Αμερικάνικων προτύπων τέτοιες μέρες σας παραθέτουμε παρακάτω έναν σύντομο οδηγό επιβίωσης για να μην τα βάψετε μαύρα μετά τις αγορές σας την ερχόμενη Παρασκευή των μεγάλων εκπτώσεων.

Γυναίκα Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., μητέρα τεσσάρων παιδιών, κάτοχος τριών πτυχίων και μεταπτυχιακή φοιτήτρια!


Η Έφη Εμμανουηλίδου ανήκει στους ανθρώπους που σπανίζουν, αλλά και σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Η 34χρονη αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία είναι υποδιοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, δεν έχει περιοριστεί στην άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων της.