Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Μηνυτήρια Αναφορά της ΕΑΣΥΑ για τη φύλαξη ευπαθών στόχων

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πολλές φορές στο παρελθόν έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων στη φύλαξη ευπαθών στόχων. Έχουμε αντιδράσει κατά καιρούς με ανακοινώσεις και με παραστάσεις διαμαρτυρίας, ενώ έχουμε μεταφέρει την αγωνία μας τονίζοντας τους κινδύνους που διατρέχουν οι συνάδελφοι που εκτελούν απροστάτευτοι τις παραπάνω φυλάξεις, σε όλες μας τις επαφές με την εκάστοτε Φυσική και Πολιτική Ηγεσία. Η παραπάνω αγωνία μας μεταφέρθηκε πολλές φορές και στο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο, την Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς και στα Γενικά Συμβούλια.

Διαταγή θερινών αποσπάσεων Αστυνομικών

   
 
 Διαταγή ενίσχυσης των Aστυνομικών Υπηρεσιών, κατά την θερινή περίοδο του τρέχοντος έτους, αστυνομικών (από το βαθμό του Αστ/κα μέχρι και το βαθμό του Αστυνόμου Β’) και Ειδικών Φρουρών, που επιθυμούν να μετακινηθούν, αδαπάνως για το δημόσιο και οι οποίοι διαθέτουν δικό τους κατάλυμα, σε Υπηρεσίες που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα

Επίσκεψη Δ.Ε.Κ.Α. στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και Υπ/νση Τροχαίας ΑΘηνών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών(Δ.Ε.Κ.Α.) με επικεφαλής τον εκλεγμένο στο Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΜΑΡΓΕΤΑΚΗ Μανόλη, επισκέφθηκε χθες την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, και συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό, ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στις εν λόγο υπηρεσίες τροχαίας.