Ενημέρωση Δ.Ε.Κ.Α. για τις μετακινήσεις Αστυνομικών με Μ.Μ.Μ

Posted by DEKA on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017


 Επειδή τις τελευταίες μέρες επικρατεί μια σύγχυση σε ότι αφορά την λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και τις μετακινήσεις του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. με το νέο καθεστώς, η Δ.Ε.Κ.Α. σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων για το συγκεκριμένο ζήτημα, πραγματοποίησε εκ νέου επαφές και συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ΟΑΣΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ) κατά τις οποίες διαπίστωσε κι ενημερώνει έγκυρα τους συναδέλφους για τα παρακάτω:

 Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των Υπηρεσιών , αναγνωρίζουν το κεκτημένο δικαίωμα στις μετακινήσεις του προσωπικού κι αντιμετωπίζουν το θέμα με ιδιαίτερη ευαισθησία. Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις και επαφές, εκφράζοντας την δέσμευση τους ότι θα ξεπεραστούν νομικά προσκόμματα και ότι θα βρεθεί σύντομα λύση που θα ικανοποιεί όλα τα μέρη. 

 Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ κύριος Τάσος Ταστάνης για άλλη μια φορά μας διαβεβαίωσε πως δεν θα γίνει εφαρμογή του νέου μέτρου πριν κλείσουν τα εκκρεμή ζητήματα και δεν θα αιφνιδιαστεί κανείς.

  Η ΔΕΚΑ παρακολουθεί το συγκεκριμένο ζήτημα μέχρι την τελική αίσια έκβασή του και θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση επί του αποτελέσματος.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Κ.Α.