Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Δ.Ε.Κ.Α. για τη δολοφονική επίθεση κατά διμοιρίας της Υ.Α.Τ. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση για μια ακόμη φορά να καταδικάσουμε την επίθεση που δέχθηκαν οι συνάδελφοι μας καθώς και να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Αλλά είναι αρκετή μια ακόμα καταδίκη; 

Ενημέρωση για τις αιτήσεις συναδέλφων προς το ΤΠΔΥ
Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων,έπειτα απο επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο τμήμα του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) για την εξέλιξη των αιτημάτων των συναδέλφων, ενημερωθήκαμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιου του ΤΠΔΥ έχει προωθήσει τις προτάσεις του στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Πετρόπουλο και αναμένεται η απόφαση του. Επίσης, σχετική εισήγηση έχει κατατεθεί στον Υφυπουργό και απο το Υπουργείο Εσωτερικών.

''Οι ζωές μας δεν προσφέρονται για μικροπολιτική''


 Σχόλιο του Δημήτρη Κασιμάτη*,
Οι εν δυνάμει δολοφόνοι αυτόκλητοι προστάτες του τίποτα. Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες μίας δολοφονικής επίθεσης εναντίων εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας. Διεστραμμένοι δολοφόνοι, εραστές της τυφλής βίας με το μανδύα της αντιεξουσιαστής φιλοσοφίας που η πρακτική τους αγγίζει τις πρακτικές του ναζιστικού γερμανικού κόμματος του μεσοπολέμου.
Το φρόνιμα του Έλληνα Αστυνομικού δεν κάμπτεται και η κοινωνία δεν φοβάται από πράξεις σαν και αυτή. Πολύ σύντομα και αυτοί οι δράστες θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Την ώρα αυτή το μυαλό όλων μας είναι στο πλευρό των συναδέλφων και των οικογενειών τους που δοκιμάστηκαν. Είναι άμεση η ανάγκη από αύριο κιόλας να ξεκινήσει μία συζήτηση για τις απαρχαιωμένες σταθερές φτιάξεις και τις σκοπιές που αποτελούν παγίδα θανάτου για αστυνομικούς. 
Ελπίζω η ΠΟΑΣΥ αυτή τη φορά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οι ζωές μας δεν προσφέρονται για μικροπολιτική.

Δημήτρης Κασιμάτης, Αντιπρόσωπος Δ.Ε.Κ.Α.  N/A


Σχετικο Άρθρο:  
ΣΚΟΠΙΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ

Σχετικο Άρθρο:  
Ανακοίνωση Δ.Ε.Κ.Α. για την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος συναδέλφων στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ