Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Δωρεάν προσκλήσεις σε οικογένειες αστυνομικών για παιδική θεατρική παράσταση


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δυτικής Αττικής και Πειραιά συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην παιδική θεατρική παράσταση,

Νέο μισθολόγιο αστυνομικών: Ποιες θα είναι οι κρατησεις για το ΤΕΑΠΑΣΑ - Πότε θα συμψηφιστούν οι διαφορές - Πίνακας

Το νέο μισθολόγιο φέρνει ανακατατάξεις στα εισοδήματα των αστυνομικών καθώς και ανατροπές στις κρατήσεις. Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί πως θα διαμορφωθούν οι κρατήσεις, αλλά και  πότε θα εξισορροπηθούν με μελλοντικές διορθώσεις.

Παράταση του χρόνου χορήγησης βραχείας αδείας έτους 2017
Κάνουμε γνωστό στους Συναδέλφους ότι ύστερα από παρέμβαση των Ομοσπονδιών μας (υπ΄αριθμ. 302/2/56 από 06-12-2017 έγγραφό μας), παρατείνεται ο χρόνος χορήγησης της βραχείας αδείας και δίνεται η δυνατότητα λήψης των δικαιούμενων ημερών αυτής μέχρι 31-01-2018.

Έρχεται η ψηφιοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων και στη Δ/νση Ασφαλείας με το σύστημα ''Afis''


Στις αρχές του έτους 2018 αναμένεται να εγκατασταθεί στις διευθύνσεις και υποδιευθύνσεις ασφαλείας το σύστημα AFIS που θα διευκολύνει την καθημερινότητα των συναδέλφων στη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτογραφιών. Η τεχνολογία αυτή που χρησιμοποιείται εδώ και σχεδόν 25 χρόνια απο το FBI και άλλους όμορους φορείς στο εξωτερικό και καταργεί ουσιαστικά τα παραδοσιακά ‘’μελάνι-κύλινδρο-πλάκα’’ που μέχρι σήμερα ταλαιπωρούσαν τους Αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας, Ασφάλειας και Τάξης. 

Ενημέρωση σχετικά με την καταβολή νυχτερινών και πενθημέρων στη μισθοδοσία


Προς απάντηση των πολλών μηνυμάτων που δεχθήκαμε απο τους συναδέλφους σχετικά με την επικείμενη μισθοδοσία αναφέρουμε τα κάτωθι: