Η Δ.Ε.Κ.Α στη γιορτή για την προστασία των ζώων.

 

 

Η Δ.Ε.Κ.Α  έδωσε το παρόν το Σάββατο 23/11/2019  στη γιορτή αφιερωμένη στα ζώα που διοργάνωσε η πανελλαδική φιλοζωική και περιβαλλοντική ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) και η περιφέρεια Αττικής στο αμφιθέατρο του υπουργείου υποδομών και μεταφορών ,όπου βραβεύτηκαν συνάδελφοι μας από όλη  την Ελλάδα, για την δράση τους υπέρ της προστασίας αστέγων ζώων, στα πλαίσια των καθηκόντων τους και στη καθημερινή τους ζωή .

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για την παράταξη μας, η βράβευση από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  Μιχαήλ Καραμαλάκη  και τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Παττούλη ,  του εκλεγμένου αντιπροσώπου μας της Ε.ΑΣ.Υ.Α στη Π.Ο.ΑΣ.Υ Νίκου Κολίτσα.

Είναι βαθιά η πεποίθηση μας ότι  η ποιότητα του πολιτισμού κρίνεται και από το πώς συμπεριφερόμαστε στα ζώα. Η πολιτεία, οι Αρχές  έχουν χρέος να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο των αυξανόμενων περιστατικών κακοποίησης ζώων, καθώς έτσι οχυρώνουν ολόκληρη την κοινωνία. Η  βία απέναντι στα ζώα σχετίζεται με τη βία απέναντι στον άνθρωπο.

Καλούμε το αρχηγείο και το υπουργείο έμπρακτα να αναλάβει πρωτοβουλίες, για την εκπαίδευση όλων των συναδέλφων μας  σχετικά με το νομικό πλαίσιο αλλά και στην ευαισθητοποίηση γύρω από την προστασία των ζώων.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν τα μέλη της Δ.Ε.Κ.Α και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στη ΠΟΑΣΥ Χαράλαμπος Βάρσος, Βαλάντης Χάχαλης (μέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Α) και Μαργετάκης Μάνος (μέλος Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ).

 

 

 

 

 

Η γραμματεία της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών