«Μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια καλή ιστορία»

Στο γαϊτανάκι των εξωθεσμικών παρεμβάσεων , από συγκεκριμένα επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα, που επιχειρούν συντονισμένα, την εξύφανση θεσμικής εκτροπής, στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας , ήρθε να προστεθεί τελευταίος και καταϊδρωμένος, ο συντάκτης του bloko.

Σε ένα ανερμάτιστο άρθρο  με τίτλο:  «Η fake μη παραίτηση του κ. αρχηγού, οι εκλογές των αστυνομικών Αθήνας, το stop από τη ΔΕΚΑ και οι φωνές Τσίπρα», πλάθει  ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που καμία σχέση δεν εχει με την πραγματικότητα και βάζει στο μπλέντερ της παραγωγής λάσπης  δυο θεσμούς και την παράταξη μας.

Αν και πρόκειται για καταφανέστατη προσπάθεια  σπίλωσης και συκοφαντίας, ανάξια οιασδήποτε απάντησης, ωστόσο η συνεχής αναπαραγωγή του άρθρου, μας φέρνει στη δυσάρεστη θέση, να προειδοποιήσουμε ότι η παράταξη μας δεν θα ανεχθεί από κανέναν την εμπλοκή του ονόματος της, στα επικίνδυνα παιχνίδια σκοτεινών κύκλων, ενώ θα σταθεί εμπόδιο και στην όποια απόπειρα θεσμικής εκτροπής. Καλούμε τον συντάκτη να αποκαταστήσει την αλήθεια άμεσα.

 

Η παράταξη μας θα αγωνίζεται και θα δρα δημοκρατικά και προοδευτικά  στα συνδικαλιστικά δρώμενα  της αστυνομίας, όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους θεσμικούς και παραθεσμικούς , πάντα με γνώμονα το συμφέρον του εργαζομένου αστυνομικού, της κοινωνίας στο σύνολο της και της δημοκρατίας.


                                                                                    

 

 

Η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών