Ιδρυτική διακήρυξη και υποψηφιότητες της Δ.Ε.Κ.Α. Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ

Posted by DEKA on Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

   Η Δ.Ε.Κ.Α. δίνει το παρόν και στην ένωση Βορειοανατολικής Αττικής. Με τις αρχές και τις αξίες για γνήσια συνδικαλιστική δράση και αναβάθμισης του πρωτοβάθμιου σωματείου μας, νέοι οι περισσότεροι συνάδελφοι, συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία. Θέλουμε να είμαστε παρόντες στην προάσπιση και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών της Βορειοανατολικής Αττικής.
  Οι θέσεις μας βασίζονται στον κύριο άξονα των προτάσεων της Δ.Ε.Κ.Α., προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Τμημάτων της Βορειοανατολικής Αττικής.
Φιλοδοξούμε στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση με τη στήριξή σας, στην κατεύθυνση της ανανέωσης με νέα πρόσωπα και ιδέες, που τόσο ανάγκη έχει το πρωτοβάθμιο σωματείο μας.
 Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην απραξία, τη στασιμότητα και τη λειτουργία του σωματείου ως παρακολούθημα.
  Οφείλουμε να αποκτήσουμε τη δικιά μας αυτόνομη δράση ως σωματείο στην περιοχή ευθύνης μας με καθημερινή δραστηριότητα δίπλα σε κάθε συνάδελφο και στα προβλήματά του. 


 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΤΗΣ Δ.Ε.Κ.Α. Β/Α ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΚΕΜΙΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Τ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ)
ΓΚΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.Α. ΠΑΛΛΗΝΗΣ)
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 
ΖΙΟΥΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (Α.Τ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ)
ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Τ.Α. ΦΙΛΟΘΕΗΣ)
ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΡΑΦΑΗΛ (Α.Τ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ)
ΚΟΥΣΑΒΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α΄Α.Τ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ) 
ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Α. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ)
ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (Α.Τ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Α. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ)
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ (Τ.Α. ΓΕΡΑΚΑ)Οι Εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25, Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Μαίου 2016 και ώρες 09:00 -19:00 στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής (Γ. Πιτταρά 1η πάροδος Ο.Α.Κ.Α., Τ.Κ. 15123 Μαρούσι)
Η Γραμματεία της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών Β/Α Αττικής
(Δ.Ε.Κ.Α. Β/Α Α.)