Καθαριότητα... ώρα μηδεν!

Posted by DEKA on Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017



Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καθώς και αντιπρόσωποί της, στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., προχώρησαν σε μια συμβολική δράση στη Γ.Α.Δ.Α. που είχε σαν στόχο την ανάδειξη του προβλήματος καθαριότητας που ταλανίζει εδώ και ενάμιση χρόνο τις αστυνομικές υπηρεσίες ανά τη Χώρα.


Η κωλυσιεργία από την πλευρά της Πολιτικής Ηγεσίας καθώς και η έλλειψη ευαισθησίας που έχει επιδειχτεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα έχει καταστήσει πλέον τις υπηρεσίες της Αστυνομίας σε «υγειονομικές βόμβες» και θέτει τις ζωές αστυνομικών, πολιτών και κρατουμένων σε σοβαρό κίνδυνο.


Η Ένωσή μας έχει προχωρήσει κατά καιρούς και σε άλλες ενέργειες στην κατεύθυνση επίλυσης του ανωτέρω προβλήματος, προσκαλώντας αρκετές φορές τη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντολογικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής να προβεί σε έλεγχο και να αποτυπώσει τα ευρήματα της σε σχετική έκθεση. Τα πορίσματα του ανωτέρω ελεγκτικού μηχανισμού αποτελούν πραγματικό κόλαφο για τις συνθήκες που επικρατούν στις αστυνομικές υπηρεσίες.


Είναι αδιανόητο το 2017 σε ένα κράτος που θέλει να λέγεται πολιτισμένο, να μην μπορεί να εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής σε εργαζόμενους και σε πολίτες.


Η Ένωση Αθηνών δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του!



Categories: