Ανεξόφλητες αποζημιώσεις πρακτικής εκπαίδευσης της σειράς 2011-2013

Posted by DEKA on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής

Ανεξόφλητες αποζημιώσεις πρακτικής εκπαίδευσης της σειράς 2011-2013.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 4 Ιανουαρίου 2018 έκτακτη συνάντηση αντιπροσωπείας των Δ.Σ των Ενώσεών μας, παρουσία του Οργανωτικού γραμματέα – Αν. Ταμία της Π.Ο.ΑΣ.Υ Χαντζόπουλου Θεόδωρου και του Νομικού συμβούλου Σκαμπαρδώνη Βάϊου, με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, Υποστράτηγο κ. Κωτσάκη Γεώργιο.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεχιζόμενη παράνομη σιωπηρή άρνηση της Διοίκησης να αποδοθούν και να πληρωθούν επιτέλους στους συναδέλφους της σειράς 2011-2013, οι νόμιμες αποζημιώσεις της πρακτικής τους εκπαίδευσης. Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση πληρωμής των οφειλών έχει δημιουργήσει έντονες και εύλογες ανησυχίες στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους και οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε για ΄΄ αόριστη μελλοντική νομοθετική ρύθμιση έτσι ώστε να ξεπεραστούν τυπικές ελλείψεις ΄΄ σε καμία περίπτωση δεν μας ικανοποίησαν γιατί κυρίως δεν προσδιορίζουν το διάστημα τακτοποίησης των πληρωμών, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε τις συναδέλφισες και τους συναδέλφους ενδιαφερόμενους, της σειράς 2011-2013 να προσέλθουν στα γραφεία των Ενώσεών μας και να γνωστοποιήσουν με ατομική έγγραφη δήλωσή τους ότι δεν έχουν πληρωθεί, για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες επίλυσης του θέματος.

Οι συνάδελφοι, μέλη των ενώσεών μας, πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντίγραφο των ανεκτέλεστων προσωπικών υπομνημάτων μέσω της εφαρμογής POL.