Συνάντηση με τον βουλευτή και αν.τομεάρχη Υπ.Πρ.Πο ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανό

 

Την Πέμπτη 22/09/2022 πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ Μανόλη Μαργετάκη και του αντιπροσώπου της Ε.ΑΣ.Υ.Α Χρήστου Σώκλα με τον αναπληρωτή τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, βουλευτή Ηλείας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καλαματιανό Διονύση με αφορμή την αδιέξοδη κατάσταση που βιώνουν οι αστυνομικοί με ευθύνη της κυβέρνησης.

Εκφράσαμε την αγωνία και την απογοήτευση χιλιάδων συναδέλφων μας σε Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, αφού σε μια πρωτοφανή απόφαση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας δεν πραγματοποιήθηκαν φέτος συμπληρωματικές μεταθέσεις, κατά παρέκκλιση του ΠΔ 100/2003. Αναδείξαμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της απόφασης για την ομαλή λειτουργία όλων των αστυνομικών διευθύνσεων της χώρας, αφού δεν θα ενισχυθούν με κανένα αστυνομικό αλλά και το μεγάλο πλήγμα στο ηθικό των αστυνομικών της Αττικής.

Στη συζήτηση θέσαμε ζητήματα για τις εργασιακές και οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ειδικά τα τελευταία χρόνια, όπως και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας και δώσαμε τις προτάσεις μας πάνω σε αυτά. Παράλληλα εκφράσαμε  την αντίθεση μας με την χρήση της ΟΠΠΙ στα πανεπιστήμια, την απόγνωση μας για το ότι ο μισθός μας στα μισά του μήνα έχει εξαφανιστεί, τους προβληματισμούς μας για το ότι η κυβέρνηση μας φέρνει αντιμέτωπους συνεχώς με κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί όπως και εμείς.

 Ο κ. Καλαματιανός μας εξέφρασε την στήριξη του στα δίκαια αιτήματα μας και δεσμεύτηκε αυτά να αναδειχτούν θεσμικά μέσω του κοινοβουλευτικού του ρόλου.

 

Ιστοσελίδα: www.dekapolice.gr