ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Posted by DEKA on Σάββατο, Μαΐου 28, 2016Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, αποφάσισε τον προσδιορισμό της Εκλογοαπολογιστικής Συνελεύσεως λόγω ολοκλήρωσης της θητείας της παρούσας διοίκησης.Συγκεκριμένα αποφάσισε τον προσδιορισμό των Συνελεύσεων σύμφωνα με το καταστατικό όπως αναγράφονται παρακάτω:

Γενική Συνέλευση την 31-5-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Χίου 8, Καισαριανή).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί στις 2-6-2016 ημέρα Πέμπτη την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Εάν και τότε δεν υπάρξει απαρτία ορίζεται ως τελευταία ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο (αίθουσα συγκεντρώσεων Δ.Α.Ε.) με τα παρακάτω θέματα:
Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού.
Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού.
Έγκριση ορισμού διεξαγωγής αρχαιρεσιών για το Διοικητικό Συμβούλιο, Αντιπροσώπων, Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων σε Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οφείλουμε όλοι να είμαστε στην Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία αποτελεί το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο, διότι πρέπει με την παρουσία κάθε συναδέλφου, την σκέψη του, τις προτάσεις του αλλά και την κριτική του, να προκύψουν οι νέοι μας στόχοι για την επερχόμενη συνδικαλιστική θητεία. Οι εποχές είναι δύσκολες, απαιτούν εγρήγορση, δράση και συμμετοχή η οποία είναι απαραίτητο συστατικό για συναινέσεις και συνθέσεις.

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος