Η A.K.N.A. συμμετέχει και διεκδικεί με τη Δ.Ε.Κ.Α.

Posted by DEKA on Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016



 Μεγαλώνει ο κύκλος συνεργατών μας, στα πλαίσια του προγράμματος μας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και συλλογικότητα για έναν ανοιχτό σε όλους συνδικαλισμό, και υποδεχόμαστε μία νέα παράταξη Νέων Αστυνομικών που έχει εκλέξει δύο αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ στη Ν/Α Αττική. 
Καλωσορίζουμε και υποδεχόμαστε του συναδέλφους της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αστυνομικών (Α.Κ.Ν.Α.) και ελπίζουμε η συλλογική αυτή προσπάθεια μας να επεκταθεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Κ.Ν.Α.

Μέτα την πρόσφατη επιτυχία μας στις εκλογές της ένωσης αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής και την εκλογή δυο αντιπροσώπων μας στην Π.Ο.Α.Σ.Υ., έχει έρθει η ώρα της εξέλιξης μας ως φυσιολογικό επακόλουθο της πορείας ενός υγιούς συνδικαλιστικού συνδυασμού. Με στόχο την καλύτερη εκπροσώπηση του συναδέλφου, η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Αστυνομικών(Α.Κ.Ν.Α.) στηρίζει την προσπάθεια της Δ.Ε.Κ.Α.  και σύσσωμα τα μέλη μας αποφασίζουν να είμαστε δίπλα της, σε κάθε της δράση.

Παράλληλα, εκφράζουμε την στήριξη μας στον αγώνα της Δ.Ε.Κ.Α. στις επερχόμενες εκλογές στην Ε.Α.Σ.Υ. Αθήνας, καθόσον μας είναι αδύνατον να παρακολουθήσουμε αμέτοχοι τις επιεικώς “περίεργες” μεθοδεύσεις που τελούνται απο το απερχόμενο Δ.Σ. της ένωσης Αθηνών. Είναι επιβεβλημένο να τονίσουμε οτι τέτοιου είδους πρακτικές βρίσκονται στον αντίποδα των εκλογών που διενεργήθηκαν στην ένωση αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου το απερχόμενο Δ.Σ. στάθηκε εγγυητής της απαρέγκλιτης τήρησης του καταστατικού και της ομαλής διενέργειας της εκλογικής διαδικασίας. 
Γι'αυτο, λοιπόν,στηρίζουμε τη Δ.Ε.Κ.Α. στην μεγάλη προσπάθεια για εξυγίανση του συνδικαλισμού και αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του αστυνομικού και καλούμε κάθε συνάδελφο να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια.


Μαζί επι το έργον, μαζί στους αγώνες, Μαζί θα νικήσουμε!!!

Συμμετέχουμε
       Διεκδικούμε
                 Αλλάζουμε..!!!

Η Γραμματεια της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Αστυνομικών (Α.Κ.Ν.Α.) Νοτιοανατολικης Αττικης 




Categories: ,