Ενας Άνθρωπος που με επηρέασε....,της Μπούρου Καλλιόπης

Posted by DEKA on Σάββατο, Ιουνίου 11, 2016


Ένα απο τα πολλά καλά που έχει προσφέρει η Δ.Ε.Κ.Α. ώς παράταξη στον συνδικαλισμό είναι η ενασχόληση και η συμμετοχή νέων συναδέλφων με οράματα και νέες ιδεές  καθώς και  η προσπάθεια ''συμπάθειας'' των συναδέλφων  στο πρόσωπο του συνδικαλισμού.
Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα, για το συνδικαλιστικό μας κίνημα καθώς τα τελευταία χρόνια απο μεγάλο μέρος συναδέλφων ακούγονται αρνητικά σχόλια , με αποτέλεσμα να απομακρύνονται και οι δέκτες αυτόν των σχολίων.

Όπως αναφέρεται και στις θέσεις μας είμαστε ενάντια σε κάθε κατεστημένο, στην πελατοκρατεία και στον αναχρονισμό.

Διαβάστε το άρθρο ενός νέου ανθρώπου όπου μέσω της Δ.Ε.Κ.Α. είδε το συνδικαλιστικό κίνημα απο άλλη οπτική γωνία χωρίς τις μεθοδεύσεις και τη λασπολογία κάποιον που επιθυμούν την πελατοκρατεία σε ένα 'κλειστό' μαγαζί. 

Καλωσορίζουμε την Καλλιόπη και της ευχόμαστε καλή δύναμη στους αγώνες!!  

Της  Μπούρου Καλλιόπης,*
Είναι η πρώτη φορά που βάζω υποψηφιότητα στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων . Για τον συνδυασμό Δ.Ε.Κ.Α. (Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών) άκουσα πολλά σχόλια ειρωνικά, υβριστικά, κακόγουστα, χιουμοριστικά, σοβαρά, έξυπνα .

Στην απόφαση μου για την επιλογή του συγκεκριμένου συνδυασμού συνέβαλε τόσο οι συμμετέχοντες συνάδελφοι καθ'οτι πρόκειται για ανθρώπους χωρίς χαρτοφύλακες, χωρίς τερτίπια, που δεν αναζητούν φτηνές εντυπώσεις όσο κυρίως ο άνθρωπος που μου έκανε την πρόταση, ένας άνθρωπος με ευγενική παρουσία, γελαστός και ντόμπρος, ο οποίος το 1988 που γεννιόμουνα εκείνος ως δόκιμος Αρχ/κας προέβη σε απεργία πείνας για να μην υποβιβάζεται και απαξιώνεται ο ρόλος μας ....
Ας μην χαλάμε τον κόσμο για το αποτέλεσμα που δεν επήλθε εξάλλου η αντιπαράθεση οδηγεί σε διάλογο .

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών και ανεξαρτήτου αποτελέσματος ας μην αγανακτούμε για τη δημοκρατία απο την οποία απουσιάζει η αξιοκρατία .

Μετα τιμής ΜΠΟΥΡΟΥ Καλλιόπη 

ΜΠΟΥΡΟΥ Καλλιόπη*
Υποψήφια με τη Δ.Ε.Κ.Α. στις εκλογές της ΕΑΣΥΑ