Ανακοίνωση της Δ.Ε.Κ.Α. για τις αρχαιρεσίες στις εκλογές της Ε.ΑΣ.Υ.Αθήνας

Posted by DEKA on Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016


Μία τελείως διαφορετική εικόνα στη σύνθεση του Σωματείου μας , ήρθε να φέρει το πέρας των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των οργάνων της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και των αντιπροσώπων της σατην Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
Η παράταξη μας χάρη στη δική σου συμβολή, κατάφερε με 776 ψήφους να ανασειχθεί δεύτερη δύναμη εκλέγοντας τρία (3) μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΑΣ.Υ.Α. και δεκαέξι(16) αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Όλα τα μέλη της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών(Δ.Ε.Κ.Α.) -εκλεγμένα και μη- είναι επιφορτισμένα μεταξύ άλλων με το καθήκον ν ' ανοίξουν τις σφραγισμένες πόρτες της ένωσης για να μπει ξανά λίγο φως, το φως που θα φέρεις εσύ με τις ιδέες,τις προτάσεις και την ενεργή συμμετοχή σου, ανεξαρτήτως με το που υπηρετείς, τι ψήφισες ή αν ψήφισες, και να στεγάσει η Ένωση μας τις λύσεις των εργασιακών προβλημάτων των Αστυνομικών. Η ΔΕΚΑ έχει χρέος να γίνει η φωνή σου όχι μόνο στο Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών, αλλά και στο δρόμο, στους αγώνες, εκεί που έχει μάθει τόσα χρόνια να βρίσκεται. 

Η είσοδος της Δ.Ε.Κ.Α. στο Σωματείο μας, που εσύ απαίτησες, θα ρίξει άπλετο φως και διαφάνεια σε όλες τις διεργασίες και τα οικονομικά της Ένωσης, καθόσον μέλη της παράταξης μας δεσμεύονται να δημοσιοποιούν όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ. 

Η Δ.Ε.Κ.Α. πιστή στην ιδρυτική της διακήρυξη, θα σταθεί άγρυπνος φρουρός ενάντια στην αναξιοκρατία,την αδικία και κάθε μορφής αυθαιρεσία.
Μαζί κλιμακώνουμε τον αγώνα να ξηλώσουμε παθογένειες του παρελθόντος, μαζί διεκδικούμε ότι μας αναλογεί και μαζί αλλάζουμε συθέμελα την καθημερινότητα μας προς το καλύτερο 

Η αρχή έγινε, συνεχίζουμε,διεκδικούμε!!
Μαζί θα νικήσουμε!!