ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...!!

Posted by DEKA on Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016






 Όλα τα προεδρεία των σωματείων της Αττικής το τελευταίο διάστημα διαγκωνίστηκαν για το ποιο θα ξεπεράσει το άλλο, σε τακτικές αποκλεισμού και εξόντωσης των αντιπάλων- με μοναδική λαμπερή εξαίρεση το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής που οδήγησε το σωματείο του σε δίκαιες και άμεμπτες εκλογικές διαδικασίες.

 Η μάχη ήταν σκληρή αλλά ήρθε στο νήμα το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής να κλέψει τις εντυπώσεις και να παραδώσει κυριολεκτικά μαθήματα «φασισμού». Έχοντας ενσωματώσει στη φαρέτρα του όλες ανεξαιρέτως τις πρακτικές που ακολούθησαν και τα άλλα προεδρεία δηλαδή την μη αποδοχή εγγραφών μελών που κατατίθενται από αστυνομικούς που δεν είναι της αρεσκείας τους (72 στον αριθμό αυτή τη φορά ) , την εν κρύπτω διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία μάλιστα δεν είχε απαρτία όπως ψευδώς βεβαιώθηκε , και τον ορισμό του ελαχίστου και μη επαρκούς χρονικού περιθωρίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, και επειδή τα εμπόδια που τέθηκαν παρακάμφθηκαν αυτή τη φορά από τους άλλους συνδυασμούς, αποφάσισαν να υιοθετήσουν τακτικές που θα ζήλευαν ακόμη και στυγνά δικτατορικά καθεστώτα. Την πολιτική δηλαδή εξόντωση και τον αποκλεισμό των συνδικαλιστικών τους αντιπάλων με την αυθαίρετη στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι από -44- υποψηφίους που είχαν υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας με τους συνδυασμούς Δ.Ε.Κ.Α Δυτικής Αττικής και Συμμαχία για την Δυτική Αττική, αφήνοντας σκόπιμα αυτούς τους συνδυασμούς με έναν υποψήφιο μόνο. Έτσι αυταρχικά και με γελοία προσχήματα, που προσβάλλουν την νοημοσύνη των συναδέλφων μας.

 Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ασπάζονται αυτές τις ολοκληρωτικές πρακτικές όλοι οι συνάδελφοι που κατέθεσαν υποψηφιότητα με το συνδυασμό Αστυνομικοί Πυρήνες Δυτικής Αττικής (ΑΣ.ΠΥ.Δ.Α.), και τους καλούμε να τις καταδικάσουν αποσύροντας τις υποψηφιότητες τους.
 Επειδή από κάποιους η ανοχή εκλήφθηκε ως αδυναμία η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

 Το συνδικαλιστικό μας κίνημα έχει όσο ποτέ ανάγκη ανάσες δημοκρατίας γι’ αυτό κάνουμε έκκληση στις πρωτοβάθμιες ενώσεις και όλες τις παρατάξεις να μη σιωπήσουν αυτή τη φορά και να κάνουν το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση από το κίνημα μας αυτών που του προκαλούν ασφυξία και σιχαίνονται τον πλουραλισμό.

 Υ.Γ Κύριε Πρόεδρε της ΠΟΑΣΥ σας ζητήθηκε επανειλημμένα να παρέμβετε ή έστω να τοποθετηθείτε , δεν το πράξατε προτιμώντας προφανώς την κηδεμονία αυτών των πρακτικών. Η δημοκρατία δεν μπορεί να περιμένει το παραμικρό από σας?


Η γραμματεία της Δ.Ε.Κ.Α. Δυτικής Αττικής