Ο Μιχάλης Λώλης μιλά στο TEDxThessaloniki (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted by DEKA on Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017



Ο Μιχαήλ Λώλης γεννήθηκε το 1986 στα Ιωάννινα και μεγάλωσε σε ένα χωριό, δίπλα στη λίμνη, μαζί με τα τρία αδέρφια του. Στα 18 του ξεκίνησε σπουδές στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.
Στα 23 ξαναέδωσε Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, από όπου αποφοίτησε στα 26 του. Σήμερα είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση τους Δημόσιους Θεσμούς, έχοντας έτσι την δυνατότητα να εντρυφήσει στο επιστημονικό πεδίο του Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δικαίου και ειδικότερα στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Από το περασμένο έτος υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αττικής.



Ο Μιχαήλ Λώλης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών, που γκρέμισε τείχη μιλώντας ανοιχτά στη δουλειά του, σε ένα άκρως συντηρητικό περιβάλλον για την ομοφυλοφιλία και πόσο αναγκαία είναι η αποδοχή της κοινωνίας για τα ΛΟΑΔ άτομα.

Η ομιλία του στο TEDx, όπου εκπροσώπησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ΛΟΑΔ Αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, και το βίντεο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του TEDx Talks πριν λίγες ώρες.





Πηγή:omadazfiloi.blogspot.gr