Κάλεσμα του Κινήματος Ανεξάρτητων Αστυνομικών Ν/Α για τις εκλογές της Ένωσης Α.Υ. Ν/Α

Posted by DEKA on Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2018


Με όπλα την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, αλλά και την άσβεστη ζέση για την επίλυση των προβλημάτων μας, σας καλούμε να σταθείτε στις εκλογές πλάι μας και όλοι ΜΑΖΙ, να διαμορφώσουμε ένα μαχητικό ,αξιόπιστο και κοντά στον συνάδελφο, συνδικαλισμό.. Επιδιώκουμε την αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας να πιέσουμε την διοίκηση τα αυτονόητα να γίνουν πράξη. 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. 

Ζητούμε να μας δώσετε δύναμη για να ακουστεί η φωνή όλων μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την N/Α Αττική. Έχουμε προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σου καθημερινότητα. 


Eνδεικτικά αναφέρουμε οτι δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε και να υπερασπιστούμε, μόνοι μας και από κοινού μαζί με άλλα σωματεία αστυνομικών για : . 

-Τη θεσμική και αυτεπάγγελτη πειθαρχική και ποινική αντιμετώπιση της καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
-Την εξεύρεση λύσεων για την απόκτηση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
-Την εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης για κάθε αστυνομικό.
-Την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης των νεοεισερχομένων στο σώμα.
-Την εξασφάλιση μετεκπαιδεύσεων για όλο το προσωπικό.
-Την επίτευξη συμμαχιών με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς και κινήματα για τη διαμόρφωση κοινών αιτημάτων. 
 
Έχουμε δημοκρατική και συμμετοχική αντίληψη για τον σπουδαίο ρόλο που μπορείς να διαδραματίσεις. Σε θέλουμε δυναμικά και με δημοκρατικό ήθος ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ τούτες τις κρίσιμες ώρες. 

Δεν πρέπει να λείψεις και να εκχωρήσεις την σπουδαία συμμετοχή σου στην διεκδίκηση των αιτημάτων μας, σε άλλους, που καπηλεύονται ωμά και ξεδιάντροπα το συνδικαλιστικό κίνημα για προσωπικά τους οφέλη. Συνδικαλισμός δεν είναι να βγάζουμε φωτογραφίες πλάι στην διοίκηση ούτε να ευχαριστούμε τους διοικητές με ανακοινώσεις όταν κάνουν το αυτονόητο.
Μην αφήσεις την Ένωση μας να βαλτώσει για μια ακόμη τριετία. Έλα μαζί μας. Στον αγώνα αυτόν Είμαστε Ανεξάρτητοι. Δεν μας υποστηρίζουν εξωθεσμικά κέντρα και συμφέροντα, πέρα και πάνω από το έργο του αστυνομικού. Αυτοί που έφεραν τον συνδικαλισμό στην απαξίωση και χώρισαν την ένωση μας σε δύο στρατόπεδα ΔΕΝ θέλουν την παρουσία μας στη Ένωση, γιατί δεν μπορούν να μας ποδηγετήσουν και να μας καταστήσουν συνδικαλιστικά υποχείρια τους. 

Εγγυόμαστε πως θα είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε μορφή αδικίας και αυθαιρεσίας της διοίκησης. 

Στηρίξτε μας για να μεταβούμε από το χτες στο αύριο. 

14,15,16, Νοεμβρίου 2018
Εκλογικά Τμήματα:
α) Δ.Α.Ν/Α.Α Βορείου Ηπείρου 50 Γλυφάδα Αττικής.
β) Κτήριο 10 2ος όροφος στην αίθουσα εκδηλώσεων Δ. Α. Α. Α.
Ώρες : 07.00 έως 20.00

 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Α.Α.Ν.Α