Επικίνδυνη και στρεβλή η δίωξη των συνδικαλιστικών εκπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ

Posted by DEKA on Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2018

 

 

 

Η διεκδίκηση, η ωριμότητα, η κοινωνική αποδοχή και η συνεχής αναζήτηση του βέλτιστου τρόπου υπεράσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων, πρέπει να αποτελούν για κάθε συνδικαλιστή και ακόμη περισσότερο για κάθε ένστολο συνδικαλιστή τους φάρους της συνδικαλιστικής δράσης. Ως μειοψηφική παράταξη, τόσο στο Δ.Σ της Ε.ΑΣ.Υ.Α όσο και στην Ε.Γ και Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαφωνήσει ανοιχτά, έχουμε συγκρουστεί μέσα στα όρια της συνδικαλιστικής ζύμωσης με τα προεδρεία και τις πλειοψηφούσες παρατάξεις, αλλά και συμπορευτεί ακόμη περισσότερες φορές κάτω από τη συλλογική ομπρέλα των σωματείων μας.

Με βάση τον ιστορικό χρόνο, η αστυνομική συνδικαλιστική δράση είναι πρόσφατο δημοκρατικό κεκτημένο που χρήζει ενίσχυσης και όχι οπισθοδρόμησης.

Το Αρχηγείο επέλεξε να εμπλακεί στη συνδικαλιστική δράση με διαδικασίες που είμαστε βέβαιοι ότι δεν προσφέρουν στην ωρίμανση του συνδικαλιστικού κινήματος, ούτε του Οργανισμού τον οποίο υπηρετούμε.

Δηλώνουμε πως οι πρακτικές αυτές, μας βρίσκουν όλους μαζί συσπειρωμένους και καλούμε τη Φυσική Ηγεσία να υπαναχωρήσει από μια στρεβλή αντίληψη αντιμετώπισης τέτοιου είδους ζητημάτων που οδηγούν σε επικίνδυνους ατραπούς.

 

 

 

 

                     Η γραμματεία της Δ.Ε.Κ.Α

             ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ