Δ.Ε.Κ.Α: Αντίο Γιώργο

Posted by DEKA on Κυριακή, Απριλίου 11, 2021

Ενσωματωμένη εικόνα

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αστυνομικός συντάκτης, δημοκράτης, αντιφασίστας και ασκούσε ερευνητική δημοσιογραφία. Αυτό το είδος δημοσιογραφίας δεν ευδοκιμεί εύκολα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η στυγνή δολοφονία του σοκάρει και αποτελεί πλήγμα στην ελευθερία του λόγου και τη Δημοκρατία. Ο Γιώργος ,ίσως και μετά από τα συμπεράσματα των ερευνών του, αγάπησε και εκτιμούσε πάντα τον απλό εργαζόμενο/η αστυνομικό που άδολα μέσα στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες, αφιερώνει τον ιδρώτα και το αίμα του για να φέρει σε πέρας το καθήκον του. Πίστεψε και βοήθησε όσο λίγοι στην αναγκαιότητα του αστυνομικού συνδικαλισμού,  στήριξε στη πράξη τον αγώνα μας για εκδημοκρατισμό, διαφάνεια, αξιοκρατία. Έδωσε φωνή στα σωματεία, σε παρατάξεις αλλά και σε κάθε αστυνομικό και όχι μόνο, ταγμένος στον αγώνα του ελέγχου της όποιας εξουσίας.

Ευχόμαστε στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη και ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους ζητώντας από τους συναδέλφους του να μη φοβηθούν στην αναζήτηση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια.

                                                                                       Η Γραμματεία της Δ.Ε.Κ.Α

Αρχή φόρμας