Μη ψάχνετε συνένοχους στην αρπαγή

Posted by DEKA on Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2022

Ενσωματωμένη εικόνα

Η αποτρόπαια εικόνα της παραβιασμένης εξώθυρας, της λαϊκής κατοικίας της συμπολίτισσας μας στου Ζωγράφου, που προκάλεσε αγανάκτηση και τρόμο στην κοινωνία είναι η πιστή εφαρμογή του Πτωχευτικού Νόμου, που πρόσφατα ψηφίσθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία. Πρόκειται για έναν νόμο αρπαγής και λεηλασίας της λαϊκής περιούσιας που λειτουργεί σα λαιμητόμος στο κεφάλι εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που  ειδικά το τελευταίο διάστημα  εξωθούνται σε οικονομική δυσχέρεια.

Δεκάδες συνάδελφοι μας, αντικρύζοντας αυτές τις εικόνες, που παραπέμπουν σε βανδαλισμό περισσότερο, επικοινώνησαν με μέλη της παράταξης μας  εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεση τους  στην  χρησιμοποίηση των συναδέλφων μας για το ξεσπίτωμα των συμπολιτών μας.

Τα σπίτια που τα κοράκια των funds εποφθαλμιούν, με τις πλάτες της κυβέρνησης, είναι τα σπίτια των γονιών μας, των συγγενών μας , των γειτόνων μας, των συναδέλφων μας, των συμπολιτών μας.  
Προειδοποιούμε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση για τους ολέθριους κινδύνους που εγκυμονεί η χρησιμοποίηση του οργανισμού μας και των συναδέλφων μας στην εφαρμογή πολιτικών που σπέρνουν ανασφάλεια και φόβο. Η Ελληνική Αστυνομία είναι Σώμα ασφάλειας. Καμία εξουσία δε δικαιούται να την ταυτίσει με την ανασφάλεια.
 Καλούμε την Π.Ο.ΑΣ.Υ να καταδικάσει ρητά τις πολιτικές και τους νόμους που απειλούν με φτωχοποίηση την ελληνική κοινωνίας, να παλέψει για την κατάργηση του Πτωχευτικού Νόμου , σε συνεργασία με τις άλλες ομοσπονδίες και τα συνδικάτα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει ότι ο οργανισμός μας δεν θα πληγεί ανεπανόρθωτα , αποτρέποντας κάθε εμπλοκή της Ελληνικής Αστυνομίας  στις επιχειρήσεις αστεγοποίησης συνανθρώπων μας.
                                                                                                                                                                         Τα μέλη της Δ.Ε,Κ.Α