Όπου δεν μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. το μπορεί ο αστυνομικός, Μια αγκαλιά για τους μαθητές του μειονοτικού σχολείου

Posted by DEKA on Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016


Και μιας και ο λόγος πρωτύτερα για το κοινωνικά ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας, ο λόγος για ένα ακόμη εκλεκτό κατά την άποψη μας μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΕΛ.ΑΣ. που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό. Ο λόγος για την Φωτεινή Κωνσταντοπούλου που για μια ακόμα φορά βρέθηκε κοντά στους μικρούς φίλους της σε μειονοτικό σχολείο της Θράκης και εμφανώβς συγκινημένη έγραψε το ακόλουθο σχόλιο.


Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016:
Ο Διευθυντής , το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 6/θ Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Σμίνθης με υποδέχθηκαν με αγάπη που λέξεις δε αρκούν για να περιγράψουν.
Ακόμα και ο καιρός παρά τις προβλέψεις ήταν σύμμαχος μας.
Κι έτσι η παρουσίαση του ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΥ έγινε κάτω από έναν υπέρλαμπρο ήλιο.
Κι έπειτα με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού Ραλού Βλαχοπούλου παίξαμε και και όλοι μαζί κάναμε ξεχωριστή, εικαστική δραστηριότητα αφού προηγουμένως μιλήσαμε για την αξία της υγιεινής διατροφής. .
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης , το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης και την τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποί τους.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ για τη συμβολή της τη συνάδελφό μου Διοικητή του Α.Σ. ΜΥΚΗΣ Ανθυπαστυνόμο Χρύσα Καζάκου.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!
 
 
 
πηγή:www.bloko.gr