Θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά του προσωπικού( Αστυνομικού & Πολιτικού) της ΕΛ.ΑΣ.

Posted by DEKA on Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016


 Η Διεύθυνση Επικοινωνίας/Α.Ε.Α., στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θα διοργανώσει για τα παιδιά του προσωπικού (αστυνομικού και πολιτικού), ηλικίας από 5 έως 15 ετών, τις εξής θεατρικές παραστάσεις:

α. Θεατρική παράσταση «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», έργο του Αλέξανδρου Δουμά, διασκευή του Φιλίππου Μανδηλαρά, στο Θέατρο «Ακροπόλ», την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11.00΄

β. Θεατρική παράσταση «ΤΣΙΡΚΟ ΤΕΧΝΗΣ-ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΜΟΛΥ», σε σενάριο Μανώλη Καρυωτάκη, στο θέατρο «Παλλάς», το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 15.00΄.
 
Οι ανωτέρω παιδικές εκδηλώσεις θα καλυφθούν οικονομικά κατά το μεγαλύτερο μέρος τους από τον λογαριασμό «Έσοδα από διάφορες εκδόσεις» της Δ/νης Επικοινωνίας/Α.Ε.Α.. και το υπόλοιπο μέρος θα καλυφθεί μέσω της συμμετοχής των γονέων – συνοδών με το ποσό των 5,00 €, ανεξαρτήτως του αριθμού των παιδιών που συνοδεύουν, ενώ η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν. Δύναται κάθε παιδί ή παιδιά της ίδιας οικογένειας να συνοδεύεται/ονται και από τους δύο γονείς, με ανάλογη επιβάρυνση. 

Επισημαίνεται ότι θα διατίθενται προσκλήσεις για μία (1) θεατρική παράσταση και μόνο στην περίπτωση μη εξάντλησης αυτών θα υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης προσκλήσεων και για τις δύο (2) θεατρικές παραστάσεις στο ίδιο προσωπικό. 
 
Η προσέλευση των θεατών θα γίνεται από την 10:00’ ώρα της 11/12/2016, για τη θεατρική παράσταση στο θέατρο «Ακροπόλ» και την 14:00΄ ώρα της 17/12/2016 , για τη θεατρική παράσταση στο θέατρο «Παλλάς» . 

Η διάθεση των ως άνω προσκλήσεων θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 09:00΄ έως 12:00΄, σε καθημερινή βάση, κατά σειρά προσέλευσης και μέχρι εξαντλήσεως αυτών, αποκλειστικά από: 

α. το Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσής μας (Π. Κανελλοπούλου 4, 7ος όροφος, γραφείο 8 ,τηλ: 210-6911054), όσον αφορά στο προσωπικό των Γραφείων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών. 

β. το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (τηλ. 210-6476030), όσον αφορά στο προσωπικό των Διευθύνσεών της ( Διευθύνσεις Αστυνομίας, Διευθύνσεις Ασφάλειας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Μεταγωγών και Δικαστηρίων, Αλλοδαπών, Αερολιμένα και Υπηρεσιών αυτών), καθώς επίσης και του επιτελείου της. 

Απαραίτητη προϋπόθεση παραλαβής προσκλήσεων, αποτελεί η προσκόμιση των βιβλιαρίων ασθενείας των παιδιών.