Οι παρεμβάσεις και οι προσπάθειες μας έπιασαν τόπο για τη Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων!!

Posted by DEKA on Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2017

Το καθεστώς που παρήγαγε το πελατειακό σύστημα στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και το οποίο συντηρούνταν,από το 1999(ημερομηνία σύστασης της υπηρεσίας)με ευθύνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων θα λάβει τέλος με την ψήφιση του άρθρου 14,στο νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών. Η συζήτηση θα γίνει σε συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής την 14/02/2017 και ώρα 17:00 ,πριν εισαχθεί για ψήφιση στην ολομέλεια και καλούμε όλα τα κόμματα να το υπερψηφίσουν.

Η ΔΕΚΑ ήταν η μόνη παράταξη που όλο αυτό το διάστημα είχε ψηλά στην ατζέντα το εν λόγω ζήτημα, με παρεμβάσεις σε θεσμικούς παράγοντες, με αρθρογραφία ,επιστολές προς τον υπουργό και στα άλλα κόμματα αλλά και πίεση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ άλλοι κώφευαν γιατί θα έχαναν πελατεία.
Η αποκατάσταση της αξιοκρατίας, του αισθήματος δικαιοσύνης, ισότητας και ισονομίας υπηρετείτε με αυτήν τη νομοθετική πρωτοβουλία στη πράξη,γιαυτό δεν έχουμε παρά να αποδώσουμε τα εύσημα στη πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείο μας. 

Η ΔΕΚΑ θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τον αγώνα με γνώμονα την διαφάνεια για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους σκληρά εργαζόμενους συναδέλφους.  Δείτε τις σχετικές παρεμβάσεις μας

Ανοιχτή Επιστολή της Δ.Ε.Κ.Α. προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Τόσκα Νικόλαο

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Α.ΚΙ.Δ.Α. & Δ.Ε.Κ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

 

Αστυνομικοί ζητούν κατάργηση του προνομίου στις μεταθέσεις των αδιάφθορωνΖητούμενο η αξιοκρατία & η δικαιοσύνη