Ποιο το μέλλον της Θεατρικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ.;

Posted by DEKA on Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017


 Είναι γνωστό σε όλους μας ότι, το αδιαμφισβήτητο καθήκον της ΕΛ.ΑΣ δεν είναι άλλο από την προστασία των πολιτών και την εύρυθμης λειτουργίας της κοινωνίας γενικότερα. Εδώ και αρκετά χρόνια όμως, η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει και το άνοιγμα της σε πολιτιστικά δρώμενα προσφέροντας μία ποιοτική διασκέδαση στο προσωπικό της αλλά και στους πολίτες.
  Έτσι έχει δημιουργήσει διάφορα μουσικά, θεατρικά, χορευτικά και λοιπά πολιτιστικά σχήματα, τα οποία αναδεικνύουν το πολιτιστικό  πρόσωπο του Σώματος επάξια όλα αυτά τα χρόνια.
 
Επικεντρώνοντας και παρατηρώντας τη δράση της Θεατρικής Ομάδας της ΕΛ.ΑΣ, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, μόνο κολακευτικά σχόλια μπορούν να γίνουν. Αυτή η ομάδα, η οποία υπενθυμίζουμε αποτελείται αποκλειστικά από συναδέλφους, έχει παρουσιάσει το έργο της σε πολλούς Δήμους της χώρας και έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις, εκπροσωπώντας πάντα την ΕΛ.ΑΣ. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι, η παράσταση που δόθηκε εντός των εγκαταστάσεων του Κέντρου Κράτησης Ανηλίκων στην Αυλώνα ήταν όχι μόνο αξιοθαύμαστη για το έργο της αλλά κυρίως για τους θεατές στους οποίους απευθυνόταν. Τέτοιες δράσεις φέρνουν κοντά τους πολίτες με τους ένστολούς και δείχνουν ένα άλλο κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ που πολλοί ίσως εσκεμμένα αγνοούν. Αυτή η προσπάθεια ιδιαιτέρα τα τελευταία χρόνια έχει προβληθεί και πολύ ορθώς από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. 

Είναι όμως απορίας άξιο γιατί αυτό το εγχείρημα σταμάτησε να δραστηριοποιείται αυτό το έτος; Τίνος απόφαση ήταν και ποιοι συναίνεσαν; 


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Δ.Ε.Κ.Α.