Άμεση παρέμβαση των εκλεγμένων των τριών παρατάξεων στη Π.Ο.ΑΣ.Υ. (ΔΕΚΑ-ΕΝΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ)

Posted by DEKA on Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,
Χθες πάρθηκε μια πρωτοφανή απόφαση από το Συμβούλιο Μεταθέσεων, ενώ τις τελευταίες μέρες γίναμε όλοι μάρτυρες της κατάφωρης παραβίασης του Προεδρικού Διατάγματος για τη σύγκληση του Συμβουλίου των Μεταθέσεων εντός του 1ου 20ημέρου του μηνός Σεπτεμβρίου, με ανύπαρκτη αντίδραση εκ μέρους της Διοίκησης της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και με κάποιους συνδικαλιστές-μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. να εμφανίζονται εν είδει υπερασπιστών της πράξης αυτής !!!

Είναι δεδομένο ότι όσο δεν γίνονται από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία οι απαραίτητες ενέργειες στην Αττική, που σαφώς έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό και τις μεγαλύτερες υπηρεσιακές ανάγκες, όπως ορθολογική κατανομή και διαχείριση του ήδη υπάρχοντος προσωπικού, υλοποίηση της πολυσυζητημένης αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών και απεμπλοκή του Σώματος από κάθε είδους πάρεργα, θα δικαιολογούν τους εαυτούς τους, ώστε να πράττουν όπως εσχάτως, με αποτελέσματα όπως το χθεσινό. 

Μετά το νέο αυτό Βατερλώ,δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια!!!
Εμείς τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., με γραπτή αίτηση μας, την οποία έχουμε ήδη αποστείλει στην Ομοσπονδία μας , ζητάμε την σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 11.30, ημέρα του εορτασμού του Προστάτη μας, προκειμένου να:
α] πληροφορηθούμε επίσημα τί ακριβώς έχει συμβεί,
β] να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν,
γ] να καθορίσουμε δράσεις και αντιδράσεις εναντίον αυτής της άδικης απόφασης, υπερασπιζόμενοι το δίκαιο και τα δικαιώματα των συναδέλφων μας . 

 
Τα μέλη του Δ.Σ.της Π.Ο.ΑΣ.Υ.:
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος 
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος 
ΜΑΡΓΕΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα 
ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΣ Σωκράτης 
ΜΠΑΝΙΑΣ Δημήτριος
ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ Γεώργιος
 ΜΑΓΓΑΣ Σωκράτης
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης