Στο μηδέν οι παγίες των Υπηρεσιών, προβλήματα με τη καταβολή των οδοιπορικών και όχι μόνο, παρέμβαση από ΕΝ.Α.-Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.-Δ.Ε.Κ.Α.!

Posted by DEKA on Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2017


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλο και περισσότερες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της χώρας, μας ενημερώνουν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας χρημάτων στις παγίες των Τμημάτων Διαχείρισης των Διευθύνσεών τους.

Εκτός από τα συνήθη προβλήματα που δημιουργούνται στα έξοδα και στις δαπάνες των Υπηρεσιών, λόγω της έλλειψης ρευστότητας, παρατηρείτε και το φαινόμενο να μη χορηγούνται στους Συναδέλφους Αστυνομικούς των Υπηρεσιών αυτών, οι προβλεπόμενες προκαταβολές οδοιπορικών εξόδων για τις αποσπάσεις τους προς αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. 

Οι Συνάδελφοι αυτοί, τους οποίους και επισκέφτηκε αντιπροσωπεία μας στη Μόρια Λέσβου, έχουν περιέλθει ήδη σε δεινή οικονομική κατάσταση, καθόσον δεν έχουν χρήματα για τις απαραίτητες ανάγκες σίτισης και διαμονής.
Η κατάσταση αυτή κατά τη γνώμη μας, είναι απαράδεκτη. 

Εμείς ως υγιής συνδικαλιστικός συνδυασμός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με συμμετοχή στα όργανα της, ζητάμε από την ηγεσία την άμεση επίλυση του ζητήματος. 

Στα πλαίσια αυτά, ήδη έχουμε ενεργήσει με αντιπροσωπεία συνδικαλιστών επισκέψεις σε διάφορους φορείς του Υπουργείου-Αρχηγείου μας, προκειμένου να επιτύχουμε την άμεση επίλυση του θέματος και ήδη αναμένουμε την άμεση διευθέτησή του. 

ΕΝ.Α.-Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.-Δ.Ε.Κ.Α.