Παιδικές Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

Posted by DEKA on Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017

Σας γνωρίζουμε ότι η Διεύθυνση Επικοινωνίας/Α.Ε.Α., στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θα διοργανώσει για τα παιδιά του προσωπικού (αστυνομικού και πολιτικού) της Ελληνικής Αστυνομίας, ηλικίας από 5 έως 15 ετών, τις εξής θεατρικές παραστάσεις:


α. Θεατρική παράσταση «ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΜΑΡΙ», σε κείμενο-σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη, στο Θέατρο ΗΒΗ (Σαρρή 27,Αθήνα), το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00΄, για το προσωπικό των Γραφείων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών και ώρα 14:00΄ για το προσωπικό του Επιτελείου, των Διευθύνσεων και των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α., καθώς και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α..


Η προσέλευση των θεατών θα γίνεται από την 10:00΄ ώρα για την πρώτη θεατρική παράσταση και την 13:00΄ ώρα, για την δεύτερη θεατρική παράσταση.


β. Θεατρική παράσταση «ΑΛΕΠΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ», σε σκηνοθεσία Ειρήνης Ιακώβου, στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ (Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα), την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30΄ για το προσωπικό των Γραφείων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών και ώρα 14:30΄ για το προσωπικό του Επιτελείου, των Διευθύνσεων και των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α., καθώς και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α..


Η προσέλευση των θεατών θα γίνεται από την 10:30΄ ώρα για την πρώτη θεατρική παράσταση και την 13:30΄ ώρα, για την δεύτερη θεατρική παράσταση.


γ. Θεατρική παράσταση «ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Καρακατσάνη, στο Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30΄ για το προσωπικό των Γραφείων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών και ώρα 14:30΄ για το προσωπικό του Επιτελείου, των Διευθύνσεων και των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α., καθώς και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α..


Η προσέλευση των θεατών θα γίνεται από την 10:30΄ ώρα για την πρώτη θεατρική παράσταση και την 13:30΄ώρα, για την δεύτερη θεατρική παράσταση.


2. Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή των γονέων θα ανέρχεται, για τον κάθε γονέα, στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00€). Δύναται κάθε παιδί ή παιδιά της ίδιας οικογένειας να συνοδεύεται/ονται και από τους δύο γονείς, με ανάλογη επιβάρυνση.


Επισημαίνεται ότι θα διατίθενται προσκλήσεις για μία (1) θεατρική παράσταση και μόνο στην περίπτωση μη εξάντλησης αυτών θα υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης προσκλήσεων και για δεύτερη θεατρική παράσταση στο ίδιο προσωπικό.


3. Η διάθεση των ως άνω προσκλήσεων θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 09:00΄ έως 12:00΄, σε καθημερινή βάση, κατά σειρά προσέλευσης και μέχρι εξαντλήσεως αυτών, αποκλειστικά από:


α. το Τμήμα Εθιμοτυπίας και Δημοσίων Σχέσεων της Διεύθυνσής Επικοινωνίας/Α.Ε.Α. (Π. Κανελλοπούλου 4, 7ος όροφος, γραφείο 8, τηλ: 210-6996100), όσον αφορά στο προσωπικό των Γραφείων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, των Διευθύνσεων του Αρχηγείου και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών.


β. το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (Λ. Αλεξάνδρας 173, 4ος όροφος, γραφείο 417, τηλ. 210-6476030), όσον αφορά στο προσωπικό των Διευθύνσεών της (Διευθύνσεις Αστυνομίας, Διευθύνσεις Ασφάλειας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Μεταγωγών και Δικαστηρίων, Αλλοδαπών, Αερολιμένα και Υπηρεσιών αυτών), καθώς επίσης του Επιτελείου της και των Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α..


Απαραίτητη προϋπόθεση παραλαβής προσκλήσεων, αποτελεί η προσκόμιση των βιβλιαρίων ασθενείας των παιδιών.