''Γκόλ'' στο ρατσισμό και στα Ναρκωτικά απο ΕΛ.ΑΣ. και ΚΕΘΕΑ

Posted by DEKA on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημερι στο πάρκο γουδι σε γηπεδο που παραχωρήθηκε απο την ΕΠΟ ανάμεσα στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομιας(ΥΦΑΑ), μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ καθώς και μικτή ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ και δημοφιλών καλλιτεχνών. 
 
Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα παρευρέθηκε ο αναπλ.Υπουργος Προστασίας του Πολίτη Νικος Τόσκας, ο αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ κ.Κωνσταντίνος Τσουβάλας αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων. Αξιζει να σημειωθεί οτι με την ομάδα της Αστυνομιας αγωνίστηκε ο πρώην ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κ.Ιωάννης Ραχωβίτσας. 

ΔΕΚΑ και ΑΚΙΔΑ πάντα θα στηρίζουμε και θα βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα που εντάσσονται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατα των ναρκωτικών και θα υποστηρίζουμε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας για απεξάρτηση δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα κατα του ρατσισμού που υφίστανται ακόμα και σήμερα οι χρήστες ουσιών. 

Τέλος στο γηπεδο το οποίο γέμισε απο πολίτες βρέθηκε και αντιπροσωπεία μελών μας(ΔΕΚΑ) και μάλιστα ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνων ΣΩΚΛΑΣ Χρηστος και ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Χαράλαμπος αγωνίστηκαν με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

 Η Γραμματεία της ΔΕΚΑ και ΑΚΙΔΑ συγχαίρει τις ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. και του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ που αγωνίστηκαν καθώς και τον κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε τον αγώνα με τη μεγάλη του συμμετοχή.