ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Posted by DEKA on Σάββατο, Μαρτίου 03, 2018
Λόγω των πολλών οχλήσεων από συναδέλφους – μέλη μας για το τι μέλλει γενέσθαι με τις μετακινήσεις μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και επειδή πάντα προσπαθούμε να ενημερώνουμε έγκαιρα τους συναδέλφους και να τους εκπροσωπούμε, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αθηνών επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 τα γραφεία του Ο.Α.Σ.Α.. Οι εκπρόσωποί μας συναντήθηκαν με τον Διευθυντή Κομίστρου του Ο.Α.Σ.Α. κ. Γιάννη Αλεξανδράκη, υπεύθυνο για την έκδοση ηλεκτρονικών καρτών.

       Ο κύριος Διευθυντής ενημέρωσε ότι παρόλο που θα κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό, θα συνεχίσει να ισχύει η ελεύθερη διέλευση με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας έως ότου εκδοθούν ηλεκτρονικές κάρτες για τους αστυνομικούς.
        Μας ενημέρωσε επίσης ότι οι διεργασίες για την έκδοση των καρτών για τους αστυνομικούς βρίσκονται σε εξέλιξη και ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν νεότερα επί του θέματος.
       Επειδή το θέμα μας απασχολεί όλους και πρέπει επιτέλους να δοθεί μία πραγματική λύση ώστε να μην είμαστε στον αέρα και στην καλή διάθεση του κάθε υπαλλήλου του Ο.Α.Σ.Α., θα προβούμε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες ώστε άμεσα να επιλυθεί το όλο ζήτημα. Με το θέμα άλλωστε πολλάκις έχει ασχοληθεί και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων η οποία έχει σταθεί αρωγός σε όλες μας τις προσπάθειες.
                                                             Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                             Γεν. Γραμματέας                                  
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος