Η Δ.Ε.Κ.Α στην εκλογική μάχη με το συμμαχικό σχήμα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Posted by DEKA on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019

 

 

 

 

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, την Παρασκευή 7,το Σάββατο 8, την Κυριακή 9, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στους παρακάτω χώρους από ώρα 09:00 έως 17:00:

1. Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής (Λ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα).

2. Αμφιθέατρο της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή).

3. Αμφιθέατρο Υποδ/νσης Αποκατάστασης Τάξης (Στρατ. Β Γεωργίου Β΄, Γουδί).

4. Αμφιθέατρο Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής (Π. Ράλλη 24, Αθήνα)

5. Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Λ. Αθηνών & Αντιγόνης 2-6, Αθήνα).

 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε ,

η παράταξη σου, η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών, θα δώσει ξανά τη μάχη για Δημοκρατία, Διαφάνεια, Δικαιοσύνη, Αξιοπρέπεια, δίνοντας ξανά το παρόν στην εκλογική μάχη με το συμμαχικό σχήμα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Ακολουθώντας το παράδειγμα , που εκτόξευσε τα εκλογικά ποσοστά μας, στις προηγούμενες εκλογές, δίνοντας τη δυνατότητα στο συνάδελφο, να αναδειχθεί σε καταλύτη των εξελίξεων και να αποκτήσει μια ισχυρή φωνή, στους δρόμους των διεκδικήσεων, στα κέντρα λήψης αποφάσεων , στα σωματεία και στους χώρους δουλειάς, συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση.

Αυτή τη φορά συμμετέχοντας σε ένα περαιτέρω διευρυμένο σχήμα, ενώνουμε κι άλλες δυνάμεις, που αγωνίστηκαν έμπρακτα ώστε το σωματείο να μην καταντήσει παρακολούθημα εξωσυνδικαλιστικών κέντρων στην πλάτη των συμφερόντων των συναδέλφων. Δυνάμεις με ξεκάθαρο προοδευτικό πρόσημο, που δε δίστασαν να συγκρουστούν με τα πάσης φύσεως κατεστημένα και συμφέροντα, όσο ισχυρά κι αν ήταν αυτά, απέναντι στην εργασιακή εκμετάλλευση και σε παγιωμένες πεποιθήσεις, που θέλουν τον αστυνομικό, δέσμιο των ελίτ και των ολιγαρχών.

Με δυνάμεις που από κοινού πετύχαμε μεγάλες θεσμικές νίκες, απέναντι σε ένα πανίσχυρο σύστημα, αλλά και δυνάμεις που αντιστάθηκαν σθεναρά, όπου δεν ήταν εφικτή η καταγραφή παρόμοιων επιτυχιών. Τα τελευταία τρία χρόνια σε όλα τα αγωνιστικά καλέσματα δώσαμε δυναμικά το παρόν, αλλά κινηθήκαμε και με τις δικές μας δυνάμεις, όπου διαπιστώσαμε αδικαιολόγητες αδράνειες, που θυσίαζαν το συνάδελφο στο βωμό, μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Για όλα τα παραπάνω , είναι αναγκαία η ενίσχυση της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, της μόνης προοδευτικής, ανεξάρτητης φωνής που στέκεται αξιόπιστα απέναντι σε καριερίστικες και καιροσκοπικές λογικές.

 

 

 

 

 

                                                                Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ