Απαιτείται άμεση παρέμβαση για την καθαριότητα στο Α.Τ Καισαριανής.

Posted by DEKA on Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2020

 

 

 

Η υγειονομική κρίση που βιώνουμε  αυτή τη περίοδο στη  χώρα μας, εξαιτίας του ιού covid-19,είναι πρωτόγνωρη και  απαιτεί άμεσες και δραστικές λύσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει.

Ενημερωθήκαμε από συναδέλφους μας στο Α.Τ Καισαριανής ότι ο εργαζόμενος καθαριότητας του τμήματος παραιτήθηκε και θα γίνει εκ νέου διαγωνισμός με την χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται, παράλληλα οι συνάδελφοι με το φιλότιμο που τους διακρίνει και λόγω των έκτακτων συνθηκών για την υγειά, όχι μόνο μεριμνούν για την καθαριότητα με ιδία μέσα αλλά και  προσφέρθηκαν  να πληρώσουν από την τσέπη τους άνθρωπο που θα καθαρίζει το τμήμα, όμως  δεν κατέστη  δυνατόν να βρεθεί αυτή τη περίοδο.

Επειδή η πολιτεία οφείλει να μεριμνά άμεσα αυτές τις στιγμές, για την  υγειά πολιτών ,εργαζομένων αστυνομικών και κρατουμένων στα Α.Τ, ζητούμε την άμεση λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας στο εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα, είτε με έκτακτο συνεργείο καθαριότητας  του δήμου Καισαριανής, για όσο χρόνο απαιτείται, είτε από την Γ.Α.Δ.Α και την Δ/νση Αστυν. Αθηνών.

Σχετικά ενημερώθηκε, από το μέλος της παράταξης μας και εκλεγμένου στην Ε.Γ της Π.Ο.ΑΣ.Υ  Μαργετάκη Μανόλη, μέλος του Δημοτικού συμβουλίου και ο Δήμαρχος , που κατανόησαν το πρόβλημα ,παρότι το ανθρώπινο δυναμικό καθαριότητας  στο δήμο είναι ελάχιστο.

Θα αναμένουμε για άμεση εξεύρεση λύσης!

 

 

 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ